VRIJGEZELLENUITJE

Zoek je een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest? Dan is een workshop van Deco Rata precies wat je zoekt. Je kunt de workshop aanvullen met een lunch, high tea of een gezellige borrel, dan wordt het echt een feestje. Kies een workshop en bezorg de vrijgezel een geweldige dag!

Workshops voor een vrijgezellenuitje

Open Workshops

Klein gezelschap? Je kunt ook individueel meedoen aan een workshop tijdens de open workshops die op de agenda staan. De open workshops worden meestal georganiseerd per thema; binnen dat thema kies je zelf de workshop die je wilt volgen. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

DE LEUKSTE WORKSHOPS VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST

Origineel vrijgezellenuitje in de Haarlemmermeer
Ben jij op zoek naar een origineel vrijgezellenuitje in de Haarlemmermeer? Dan zijn de workshops van Deco Rata precies wat je zoekt! Op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout ga je lekker aan de slag met een workshop naar keuze. Je kunt kiezen om een workshop met z’n allen te doen of in kleine groepjes verschillende workshops te volgen.

Hier een greep uit de workshops die jullie bij Deco Rata kunnen volgen:

  • High Tea workshop
  • Chocolade workshop
  • Ibiza tassen pimpen
  • Hippe kip schilderen
  • Tekstborden maken

Het complete aanbod van workshops die je tijdens het vrijgezellenuitje kunt volgen vind je op deze pagina. Neem gerust contact op als de workshop die jij wilt volgen er niet tussen staat; wij kijken graag wat er mogelijk is om jullie vrijgezellenuitje tot een succes te maken.

Deco Rata maakt er een feestje van!
Bij een vrijgezellenuitje hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Daarom kun je de workshop uitbreiden met een lunch, high tea of gezellige borrel. Grote groepen kunnen ook kiezen voor een warm of koud buffet; dit wordt in overleg samengesteld. Bekijk onze arrangementen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops voor vrijgezellenfeestjes bij De Anna’s Hoeve
De workshops van Deco Rata worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Kleine groepen worden ontvangen in het atelier en grote groepen (van 10 tot 60 personen) kunnen terecht in de sfeervolle boerderijzaal. Door de centrale ligging tussen Aalsmeer, Hoofddorp en Schiphol is De Anna’s Hoeve uitstekend bereikbaar. Vanaf de afslag A4 Hoofddorp-Zuid ben je binnen 5 minuten op De Anna’s Hoeve met gratis parkeergelegenheid (65 parkeerplekken). Ook met het openbaar vervoer is De Anna’s Hoeve goed bereikbaar: slechts 10 minuten met de bus vanaf NS station Hoofddorp.

Maandag t/m zaterdag
De workshops voor jouw vrijgezellenfeestje zijn te boeken op alle dagen behalve zondag. Je kunt zowel overdag als ‘s avonds terecht.

Kosten
Per deelnemer betaal je de workshopprijs + eventueel de prijs van een arrangement. Als de workshop i.v.m. de grootte van de groep plaatsvindt in de boerderijzaal wordt er een kleine toeslag berekend.

Betaling
Wanneer de reservering is gemaakt volgt er een aanbetaling van 10 euro per persoon. Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Als er binnen 10 dagen voor de workshop geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Pluspunten van Deco Rata

  • Prijzen zijn inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

Maak jouw vrijgezellenuitje compleet!
Wil jij een workshop volgen als vrijgezellenuitje? Maak jouw uitje dan compleet en sluit de workshop af met een hapje en drankje. Als je wilt, kunnen wij zelfs het hele vrijgezellenfeest voor je regelen! Kijk daarvoor op www.annashoeve-rijsenhout.nl of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DIY pakketten voor thuis
Regel jij het vrijgezellenfeestje bij jou thuis en zoek je een originele activiteit om samen te kunnen doen? Kies dan voor een van de DIY pakketten van Deco Rata. Alle pakketten zijn voorzien alle benodigdheden en een handige, uitgebreide handleiding zodat jullie meteen aan de slag kunnen.

Tip: bij De Anna’s Hoeve kun je ook terecht voor een compleet georganiseerde bruiloft, verjaardag of familiefeest!

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven