BEDRIJFSUITJE

Een workshop als bedrijfsuitje is leuk voor iedereen. Met alle collega’s lekker even ongedwongen ‘creatief aan het werk’ tijdens een creatieve of culinaire workshop van Deco Rata. Maak er een complete middag of avond van inclusief warm of koud buffet voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Workshops voor een bedrijfsuitje

Open Workshops

Klein gezelschap? Je kunt ook individueel meedoen aan een workshop tijdens de open workshops die op de agenda staan. De open workshops worden meestal georganiseerd per thema; binnen dat thema kies je zelf de workshop die je wilt volgen. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

HET LEUKSTE BEDRIJFSUITJE IN DE HAARLEMMERMEER

Creatief bedrijfsuitje in de Haarlemmermeer
Ben jij op zoek naar een creatieve of culinaire invulling van jullie bedrijfsuitje? Dan zijn de workshops van Deco Rata precies wat je zoekt! Je kunt kiezen om een workshop met z’n allen te doen of in kleine groepjes verschillende workshops te volgen. Kleine groepen worden ontvangen in het atelier van de authentieke Hollandse boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Groepen vanaf 10 tot 60 personen kunnen terecht in de sfeervolle boerderijzaal.

Hier een greep uit de workshops die jullie bij Deco Rata kunnen volgen:

  • High Tea workshop
  • Chocolade workshop, bonbons maken
  • Ibiza tassen pimpen
  • Tekstborden maken
  • Hippe kippen pimpen
  • Dikke dames/vrolijke dieren op canvas schilderen

Het complete aanbod van workshops die geschikt zijn als bedrijfsuitje vind je op deze pagina. Neem gerust contact op als de workshop die jij wilt volgen er niet tussen staat; wij kijken graag wat er mogelijk is om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Deco Rata maakt er een feestje van!
Bij een bedrijfsuitje hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Daarom kun je de workshop uitbreiden met een lunch, high tea of gezellige borrel. Grote groepen kunnen ook kiezen voor een warm of koud buffet; dit wordt in overleg samengesteld. Bekijk onze arrangementen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops voor bedrijven bij De Anna’s Hoeve
De workshops van Deco Rata worden georganiseerd bij De Anna’s Hoeve. Door de centrale ligging tussen Aalsmeer, Hoofddorp en Schiphol is deze locatie uitstekend bereikbaar. Vanaf de afslag A4 Hoofddorp-Zuid ben je binnen 5 minuten op De Anna’s Hoeve met gratis parkeergelegenheid (65 parkeerplekken). Ook met het openbaar vervoer is De Anna’s Hoeve goed bereikbaar: slechts 10 minuten met de bus vanaf NS station Hoofddorp.

Of een workshop bij jou op kantoor
Wil jij liever een creatieve workshop bij jou op kantoor organiseren? Dat kan ook! Deco Rata verzorgt tegen een kleine toeslag ook workshops op locatie (vanaf 12 deelnemers) dus het is geen enkel probleem om naar jouw bedrijf in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, Nieuw-Vennep of Hoofddorp te komen. Buiten deze plaatsen is het tarief afhankelijk van het aantal kilometers vanaf Rijsenhout. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Maandag t/m zaterdag
De workshops voor jouw bedrijfsuitje zijn te boeken op alle dagen behalve zondag. Je kunt zowel overdag als ‘s avonds terecht. 

Kosten
Per deelnemer betaal je de workshopprijs + eventueel de prijs van een arrangement. Als de workshop i.v.m. de grootte van de groep plaatsvindt in de boerderijzaal wordt er een kleine toeslag berekend.

Betaling
Wanneer de reservering is gemaakt volgt er een aanbetaling van 10 euro per persoon. Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Als er binnen 10 dagen voor de workshop geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Pluspunten van Deco Rata

  • Prijzen zijn inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

Maak jouw bedrijfsuitje compleet!
Wil jij een besloten workshop volgen met jouw collega’s? Maak jouw uitje dan compleet en sluit de workshop af met een hapje en drankje. Als je wilt, kunnen wij zelfs het hele bedrijfsfeest voor je regelen! Kijk daarvoor op www.annashoeve-rijsenhout.nl of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DIY pakketten voor op kantoor
Liever zelf jouw eigen creatieve workshop op kantoor organiseren? Kies dan voor een van de DIY pakketten van Deco Rata. Alle pakketten zijn voorzien alle benodigdheden en een handige, uitgebreide handleiding zodat jij en je collega’s meteen aan de slag kunnen.

Tip: bij De Anna’s Hoeve kan jouw bedrijf of organisatie ook terecht voor o.a. recepties, feestavonden, personeelsfeesten en product presentaties!

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven