FAMILIEDAG

Zoek je een geschikt uitje voor jullie familiedag? Bij Deco Rata op boerderij De Anna’s Hoeve vind je de leukste workshops voor jong en oud, eventueel aangevuld met een lunch, high tea of borrel. Kinderen kunnen tussendoor heerlijk buiten op het erf spelen of de dieren voeren.

Workshops voor een familiedag

Open Workshops

Klein gezelschap? Je kunt ook individueel meedoen aan een workshop tijdens de open workshops die op de agenda staan. De open workshops worden meestal georganiseerd per thema; binnen dat thema kies je zelf de workshop die je wilt volgen. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

DE LEUKSTE BESTEMMING VOOR EEN FAMILIEDAG

Maak van jullie familiedag een topdag
Een familiedag organiseren is een hele kunst. Je zoekt een familie-uitje dat geschikt is voor alle leeftijden en waar iedereen aan mee kan doen. Een plek waar kleine kinderen tussendoor even lekker kunnen ravotten en de ouderen rustig op een stoel kunnen zitten. Dan zijn de workshops van Deco Rata precies wat je zoekt! Je kunt kiezen om een workshop met z’n allen te doen of in kleine groepjes verschillende workshops te volgen. Er zijn ook speciale workshops voor kinderen (vanaf 4 jaar) beschikbaar.

Hier een greep uit de workshops die jullie bij Deco Rata kunnen volgen:

  • High Tea workshop
  • Chocolade workshop, bonbons maken
  • Ibiza tassen pimpen
  • Tekstborden maken
  • Hippe kippen pimpen

Het complete aanbod van workshops die geschikt zijn als familie-uitje vind je op deze pagina. Neem gerust contact op als de workshop die jij wilt volgen er niet tussen staat; wij kijken graag wat er mogelijk is om jouw familiedag tot een succes te maken.

Deco Rata maakt er een feestje van!
Bij een familiedag hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Daarom kun je de workshop uitbreiden met een lunch, high tea of gezellige borrel. Bekijk onze arrangementen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops voor familie-uitjes bij De Anna’s Hoeve
De workshops van Deco Rata worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Kleine groepen worden ontvangen in het atelier en grote groepen (van 10 tot 60 personen) kunnen terecht in de sfeervolle boerderijzaal. Door de centrale ligging tussen Aalsmeer, Hoofddorp en Schiphol is De Anna’s Hoeve uitstekend bereikbaar. Vanaf de afslag A4 Hoofddorp-Zuid ben je binnen 5 minuten op De Anna’s Hoeve met gratis parkeergelegenheid (65 parkeerplekken). Ook met het openbaar vervoer is De Anna’s Hoeve goed bereikbaar: slechts 10 minuten met de bus vanaf NS station Hoofddorp.

Kindvriendelijke locatie
Worden de kinderen ongedurig tijdens de workshop? Dan kunnen zij even naar buiten om heerlijk te spelen in de speeltuin of op het erf met de swingstep, skelters, voetbalarena en een multi kids swing schommel. Natuurlijk mogen ze ook de beestjes wat eten geven (cavia’s, konijnen en kippen).

Maandag t/m zaterdag
De workshops voor jouw familiedag zijn te boeken op alle dagen behalve zondag. Je kunt zowel overdag als ‘s avonds terecht.

Kosten
Per deelnemer betaal je de workshopprijs + eventueel de prijs van een arrangement. Als de workshop i.v.m. de grootte van de groep plaatsvindt in de boerderijzaal wordt er een kleine toeslag berekend.

Betaling
Wanneer de reservering is gemaakt volgt er een aanbetaling van 10 euro per persoon. Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Als er binnen 10 dagen voor de workshop geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Pluspunten van Deco Rata

  • Prijzen zijn inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

Maak jouw familiedag compleet!
Het is mogelijk om de workshop af te sluiten met een koud of warm buffet. Wij kunnen zelfs een compleet verzorgd familiefeest voor je regelen! Kijk daarvoor op www.annashoeve-rijsenhout.nl of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DIY pakketten voor thuis
Regel jij de familiedag bij jou thuis en zoek je een originele activiteit om samen te kunnen doen? Kies dan voor een van de DIY pakketten van Deco Rata. Voor kinderen zijn er speciale knutselpakketten beschikbaar. Alle pakketten zijn voorzien alle benodigdheden en een handige, uitgebreide handleiding zodat jij met je familie meteen aan de slag kunt gaan.

Tip: bij De Anna’s Hoeve kan jouw familie ook terecht voor een compleet georganiseerd familiefeest, verjaardag of jubileum!

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven