KERSTWORKSHOPS

Zin in een sfeervolle kerstworkshop? Boek dan een kerstworkshop bij Deco Rata. De workshops variëren van klassieke tafelstukken met verschillende soorten kerstgroen tot hippe kerstdecoraties om jouw huis helemaal in de kerstsfeer te brengen.

Alle kerstworkshops

Open Kerstworkshops

Je kunt ook individueel meedoen aan een kerstworkshop tijdens de open workshops. Je mag dan kiezen uit alle kerstworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Kerstworkshops 2023

DatumTijdOpmerkingen

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

KERSTWORKSHOPS OP EEN SFEERVOLLE LOCATIE

Creatieve kerstworkshops in de Haarlemmermeer
Als de winter weer is aangebroken, kun je bij Deco Rata terecht voor verschillende creatieve kerstworkshops. Je kunt meedoen aan de open kerstworkshops die op de agenda staan maar je kunt ook kiezen voor een besloten workshop met je vrienden, familie of collega’s op een tijdstip dat jullie uitkomt. De workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee/fris en wat lekkers.

Hier een greep uit de kerstworkshops die je bij Deco Rata kunt volgen:

  • Hippe zwarte kerstboom maken
  • Kerststuk met vaas maken
  • Lantaarn decoreren
  • Houten wandcirkels decoreren
  • Grachtenhuisjes in de sneeuw decoreren

Creatieve kerstworkshops voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje
De kerstworkshops van Deco Rata zijn een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje, vriendinnendag of gewoon voor jezelf. Je kunt bij ons terecht met een klein groepje (vanaf 4 deelnemers) maar ook voor een grote groep (tot 60 deelnemers) draaien we onze hand niet om. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem want er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op een externe locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee.

Deco Rata maakt er een feestje van!
Bij een gezellig uitje hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Daarom kun je de workshop uitbreiden met een lunch, high tea of gezellige borrel. Grote groepen kunnen ook kiezen voor een warm of koud buffet; dit wordt in overleg samengesteld. Bekijk onze arrangementen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kerstworkshops op een sfeervolle locatie in de Haarlemmermeer
De kerstworkshops worden georganiseerd op De Anna’s Hoeve, een monumentale boerderij in Rijsenhout. Kleine groepen worden ontvangen in het atelier en grote groepen (van 10 tot 60 personen) kunnen terecht in de sfeervolle boerderijzaal. Door de centrale ligging tussen Aalsmeer, Hoofddorp en Schiphol is deze unieke locatie met de auto uitstekend bereikbaar via de A4 of met het openbaar vervoer via NS station Hoofddorp.

Maandag t/m zaterdag
De workshops zijn te boeken op alle dagen behalve zondag. Je kunt zowel overdag als ‘s avonds terecht. 

Kosten
Per deelnemer betaal je de workshopprijs + eventueel de prijs van een arrangement. Als de workshop i.v.m. de grootte van de groep plaatsvindt in de boerderijzaal wordt er een kleine toeslag berekend.

Betaling
Wanneer de reservering is gemaakt volgt er een aanbetaling van 10 euro per persoon. Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Als er binnen 10 dagen voor de workshop geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Pluspunten van Deco Rata

  • Prijzen zijn inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

Maak jouw workshop compleet!
Wil jij een kerstworkshop volgen met jouw vrienden, familie of collega’s? Maak jouw uitje dan compleet en sluit de workshop af met een hapje en drankje. Als je wilt, kunnen wij zelfs het hele feest voor je regelen! Kijk daarvoor op www.annashoeve-rijsenhout.nl of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DIY kerstpakketten voor volwassenen
Liever thuis jouw eigen creatieve kerstworkshop organiseren? Kies dan voor een van de DIY kerstpakketten van Deco Rata. Alle pakketten zijn voorzien alle benodigdheden en een handige, uitgebreide handleiding zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Tip: bij Deco Rata kun je ook terecht voor de leukste voorjaar-, pasen en herfstworkshops!

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven