Voorwaarden

Aanmelden voor een workshop gelieve per e-mail. Maar de aanmelding is pas definitief na aanbetaling van €10,00 euro per persoon op rekening van deco-rata. Op de dag of avond van de workshop dient men het restant via een digitale betalingsverzoek of contant te betalen. Met achteraf overmaken gaan wij niet accoord.

Afmelden kan kosteloos tot uiterlijk 10 dagen voor de aanvang van de workshop.
Bij annulering binnen 10 dagen 50% van het totaalbedrag.
Bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
Wel kan je een vervanger/ster sturen of de benodigde materialen afhalen zodat je het thuis alsnog kan maken.

De workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. De workshops zijn inclusief btw.

Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn wordt de workshop geannuleerd, uiteraard krijg je dan de aanbetaling terug, hierover wordt je tijdig geïnformeerd. Indien een workshop niet door kan gaan wegens ziekte docent wordt er voor een vervanger/ster gezorgd of wanneer dit niet lukt krijgt u het totale bedrag terug betaald.

De workshops vinden plaats op afgesproken tijd. Wanneer men te laat arriveert blijft de eindtijd gelijk, dit i.v.m. volgende afspraken.

Het kan voorkomen dat wij tijdens de workshop/feestjes foto’s maken die we voor reclame doeleinden gebruiken. Wanneer dit niet gewenst is dit gelieve aan te geven.

Schade die in of buiten op het terrein van deco-rata opzettelijk worden veroorzaakt worden doorberekend.

Wij zijn niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel dat ontstaat door het gedrag van de kinderen/volwassenen zelf.

Eigen risico

Een ieder neemt geheel op eigen risico deel aan de workshops. Deco-rata kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letstel of schade opgelopen op of rondom het terrein/ in de schuur van deco-rata, Aalsmeerderweg 755 te Rijsenhout.

Winkelwagen
Scroll naar top