ARRANGEMENTEN

Wat is er leuker dan een compleet dagje uit? Daarom kun je de workshops van Deco Rata aanvullen met een lunch, High Tea of borrelarrangement. Onderstaande prijzen zijn exclusief de kosten van de workshop. Bij de boeking kun je het gewenste arrangement aangeven bij de opmerkingen.

pexels-askar-abayev-5638644

LUNCH

Lekkere lunch met soepje, vers afgebakken broodjes, krentenbollen, diverse vleeswaren en kaassoorten, vruchtensappen en melk/karnemelk.

vanaf 10 personen excl. workshopprijs

jelleke-vanooteghem-qfRsevOtQXE-unsplash

HIGH TEA

Tijdelijke niet te boeken.

vanaf 8 personen excl. workshopprijs

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

WORKSHOP MET LUNCH, HIGH TEA OF BORREL

Genieten op z’n boer-gondisch
Een workshop volgen is al leuk, maar als je kiest voor een hapje of drankje erbij maak je jouw uitje helemaal af. Daarom kun je bij Deco Rata uit verschillende arrangementen kiezen die je direct bij kunt boeken als je jouw workshop reserveert. Heb je dieetwensen of ben je vegetariër dan kunnen we de arrangementen altijd voor je aanpassen.
Sfeervolle start of afsluiting van jouw workshop
De arrangementen duren een uur en zijn te boeken vanaf 4 personen. Afhankelijk van het weer wordt jouw lunch, High Tea of borrel buiten op het erf geserveerd of binnen in de sfeervolle zaal van De Anna’s Hoeve. Heb je andere wensen of ideeën voor jouw arrangement? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje
De workshops van Deco Rata zijn ontzettend leuk om te doen tijdens een vrijgezellenuitje, familiedag of bedrijfsuitje. Combineer de workshop met een van de arrangementen en je hebt meteen een compleet uitje geregeld! Grote groepen kunnen terecht in de boerderijzaal van De Anna’s Hoeve en er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Weet je nog niet precies hoe je jouw vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje moet invullen? Dan kun je altijd even contact opnemen zodat we met jou mee kunnen denken.

Hier een greep van de workshops die je zou kunnen combineren met een lunch, High Tea of borrel:

  • Houten huisjes pimpen
  • Hippe kip schilderen
  • Ibiza tassen pimpen
  • Tuinposter maken
  • Etagère of servies schilderen

Bijna alle workshops van Deco Rata zijn geschikt om te combineren met een lunch, High Tea of borrel. Neem gerust contact op als de workshop die jij wilt volgen er niet tussen staat; we kijken graag wat er mogelijk is om jouw uitje tot een succes te maken.

Maandag t/m zaterdag
De workshops die je kunt combineren met jouw lunch, High Tea of borrel zijn te boeken op alle dagen behalve zondag.

Kosten
Per deelnemer betaal je de workshopprijs + de prijs van het gekozen arrangement. Als de workshop i.v.m. de grootte van de groep plaatsvindt in de boerderijzaal wordt een kleine toeslag berekend.

Betaling
Wanneer de reservering is gemaakt volgt er een aanbetaling van 10 euro per persoon. Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Als er binnen 10 dagen voor de workshop geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Pluspunten van Deco Rata

  • Prijzen zijn inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

DIY pakketten voor thuis
Regel jij een lunch, High Tea of borrel bij jou thuis en zoek je een creatieve activiteit om samen te kunnen doen? Kies dan voor een van de DIY pakketten van Deco Rata. Voor kinderen zijn er speciale knutselpakketten beschikbaar. Alle pakketten zijn voorzien alle benodigdheden en een handige, uitgebreide handleiding zodat jullie meteen aan de slag kunnen gaan.

Tip: de DIY pakketten van Deco Rata zijn ook erg leuk als activiteit tijdens een (kinder)verjaardag, (familie)bijeenkomst of vrijgezellenfeestje!

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven