KINDERFEESTJES

Wil jij een origineel kinderfeestje organiseren in de Haarlemmermeer? Kies dan voor een kinderfeestje van Deco Rata op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Van creatieve knutselfeestjes, thema-feestjes tot lasergamen. Compleet verzorgd en succes verzekerd!

Alle kinderfeestjes

Open Kinderworkshops

Je kunt ook individueel meedoen aan een kinderworkshop tijdens de open workshops. Je mag dan kiezen uit alle kinderworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Kinderworkshops 2023

DatumTijdOpmerkingen
Nog te plannen------

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

ORIGINELE KINDERFEESTJES OP EEN UNIEKE LOCATIE

Kinderworkshops en outdoor activiteiten
Ben jij op zoek naar een origineel kinderfeestje in de Haarlemmermeer? Kies dan voor een geheel verzorgd kinderfeestje van Deco Rata! Op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout is van alles mogelijk om jouw kinderfeestje te vieren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een creatieve workshop waarbij je gaat knutselen, mozaïeken of kokkerellen. Maar je kunt ook kiezen voor een outdoor activiteit zoals spelen op de boerderij of lasergamen.
Voor kinderen van 4 tot 14 jaar
De kinderfeestjes van Deco Rata zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Bij ieder item staat de adviesleeftijd genoemd. Een feestje duurt 2 uur. Ben je eerder klaar dan wordt de tijd volgemaakt met spelletjes of buiten spelen. Het minimum aantal kinderen is 7. Wanneer je met minder kinderen komt, zijn wij toch genoodzaakt om voor 7 kinderen af te rekenen. Er dient 1 begeleider bij te zijn.
Compleet verzorgd kinderfeestje
Tijdens het feestje krijgen alle kinderen een cakeje, limonade en chips. Er wordt er een korte pauze ingelast om even naar buiten te gaan om heerlijk te kunnen spelen in de speeltuin of op het erf met de swingstep, skelters, voetbalarena en een multi kids swing schommel. En natuurlijk mogen ze ook de beestjes wat eten geven (cavia’s, konijnen en kippen).
Maandag t/m zaterdag
De kinderfeestjes zijn te boeken op alle dagen behalve zondag. De tijden voor de feestjes gaan in overleg. Dit kan direct uit school. Gelieve wel op tijd te komen in verband met andere feestjes of afspraken.
Kosten
Per kind betaal je de prijs die vermeld staat bij het feestje. Als het feestje i.v.m. de grootte van de groep plaatsvindt in de boerderijzaal wordt een kleine toeslag berekend.
Betaling
Wanneer er een reservering is gemaakt vragen wij om een aanbetaling van 50 euro. Dit bedrag wordt op de dag van het feestje in mindering gebracht. De aanbetaling dient binnen 1 week na de bevestiging betaald te zijn. In de bevestiging wordt het rekeningnummer genoemd. Het restant wordt op de dag zelf contant betaald of via een Tikkie. Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van het kinderfeestje. Als er binnen 10 dagen van het kinderfeestje geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Pluspunten van Deco Rata

  • Meer dan 10 jaar ervaring in de leukste kinderfeestjes
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

Knutselpakketten voor thuisfeestjes
Liever thuis knutselen of heb je minder geld te besteden? Kies dan voor een van de knutselpakketten van Deco Rata om thuis je eigen feestje te vieren.

Tip: ondanks dat de kinderen een knutselschort dragen, is het mogelijk dat hun kleding vies wordt. Dus laat de allermooiste kleertjes maar in de kast! 

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven