AGENDA

Doe mee aan een gezellige workshop! Hieronder vind je de open workshops waarvoor jij je nu individueel kunt aanmelden. Je kunt ook een besloten workshop laten organiseren om met je vrienden, familie of collega’s te volgen; neem hiervoor gerust contact op.

Open Herfstworkshops

Je mag kiezen uit alle herfstworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Chocolade en theeproeverij 2022

DatumTijdOpmerkingen
10 maart 202310.30-12.30 uurnog 10 plekken
5 april 202319.30-21.30nog 10 plekken

Open Kerstworkshops

Je mag kiezen uit alle kerstworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Kerstworkshops 2022

DatumTijdOpmerkingen
di 6 december19.30 - 21.30VOL
wo 7 december10.00 - 12.00VOL
do 8 december19.30 - 19.30VOL
vrij 9 december10.00 - 12.00VOL
za 10 december10.00 - 12.00VOL
ma 12 december19.30 - 21.30VOL
di 13 december19.30 - 21.30VOL

wo 14 december19.30 - 21.30VOL
do 15 december19.30 - 21.30VOL
vr 16 december10.00 - 12.00VOL

Open Creatieve Workshops

Je kunt kiezen uit de onderstaande creatieve workshops. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Creatieve Workshops 2022

DatumTijdOpmerkingen
18 februari14.00-16.00nog 8 plekken

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

OPEN WORKSHOPS OP EEN UNIEKE LOCATIE

Creatieve open workshops in de Haarlemmermeer
Bij Deco Rata kun je je inschrijven voor open workshops of kookworkshops. Alle  workshops zijn inclusief de materialen, koffie/thee/fris en wat lekkers. De workshops vinden plaats bij minimaal 4 deelnemers. Indien dit aantal niet gehaald wordt, ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.

Unieke locatie op boerderij De Anna’s Hoeve
De workshops van Deco Rata worden georganiseerd in het atelier van boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Hier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Bij grotere groepen wordt uitgeweken naar de sfeervolle boerderijzaal. Nieuwsgierig naar deze prachtige locatie? Kijk dan voor een impressie op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

Pluspunten van Deco Rata

  • Prijzen zijn inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

Jouw eigen workshop boeken?
Je kunt ook kiezen voor een eigen workshop met je vrienden, familie of collega’s op een tijdstip dat jullie uitkomt. Leuk als vrijgezellenuitje, familiedag of bedrijfsuitje!

Of ga zelf thuis aan de slag met een DIY pakket!
Geen tijd om een workshop van Deco Rata te volgen maar wil je wel lekker creatief bezig zijn? Dan zijn de DIY pakketten van Deco Rata een uitkomst! In deze Doe-Het-Zelf pakketten heb je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Tip: de DIY pakketten van Deco Rata zijn ook erg leuk als activiteit tijdens een (kinder)verjaardag, (familie)bijeenkomst of vrijgezellenfeestje!

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden tegen een kleine meerprijs ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

Deco Rata komt ook op locatie!
Liever een kinderfeestje of workshop thuis of op kantoor laten organiseren? Dat kan! De extra kosten hiervoor zijn 12,50 euro als de workshop plaatsvindt in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, Nieuw-Vennep of Hoofddorp. Daarbuiten is het tarief afhankelijk van de afstand vanaf Rijsenhout. Neem gerust contact op voor meer informatie.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Wegens grote drukte is onze levertijd langer dan normaal. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 3 tot 4 werkdagen aan u te verzenden. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Team Deco-Rata