AGENDA

Doe mee aan een gezellige workshop! Hieronder vind je de open workshops waarvoor jij je nu individueel kunt aanmelden. Je kunt ook een besloten workshop laten organiseren om met je vrienden, familie of collega’s te volgen; neem hiervoor gerust contact op.

Open Creatieve Workshops

Je kunt kiezen uit de onderstaande creatieve workshops. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Creatieve Workshops 2023

DatumTijdOpmerkingen
vrijdag 24 mei10.00-13.00 uur
donderdag 30 mei19.00-22.00 uur

Open Culinaire Workshops

Doe mee aan deze culinaire chocolade workshop met theeproeverij. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door op de pagina van deze workshop te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Chocolade en Theeproeverij 2023

DatumTijdOpmerkingen
donderdag 21 maart19.30 - 21.15 uur

Open Voorjaar - Pasen Workshops

Je mag kiezen uit alle voorjaar/pasen workshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Voorjaar - Pasen Workshops 2023

DatumTijdOpmerkingen
woensdag 13 maart19.30-21.30
vrijdag 15 maart10.30-12.30
zaterdag 16 maart14.00-16.00

Open Herfstworkshops

Je mag kiezen uit alle herfstworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Open Herfstworkshops 2023

DatumTijdOpmerkingen
29-09-202310.30-12.30 uurNog 6 plekjes
30-09-202310.30-12.30Ouder-kind Workshop
03-10-202319.30-21.30Nog 4 plekjes

Open Kerstworkshops

Je mag kiezen uit alle kerstworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Kerstworkshops 2023

DatumTijdOpmerkingen

Open Kinderworkshops

Je mag kiezen uit alle kinderworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Kinderworkshops 2023

DatumTijdOpmerkingen
Nog te plannen------

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

OPEN WORKSHOPS OP EEN UNIEKE LOCATIE

Creatieve open workshops in de Haarlemmermeer
Bij Deco Rata kun je je inschrijven voor open workshops of kookworkshops. Alle  workshops zijn inclusief de materialen, koffie/thee/fris en wat lekkers. De workshops vinden plaats bij minimaal 4 deelnemers. Indien dit aantal niet gehaald wordt, ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.

Unieke locatie op boerderij De Anna’s Hoeve
De workshops van Deco Rata worden georganiseerd in het atelier van boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Hier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Bij grotere groepen wordt uitgeweken naar de sfeervolle boerderijzaal. Nieuwsgierig naar deze prachtige locatie? Kijk dan voor een impressie op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

Pluspunten van Deco Rata

  • Prijzen zijn inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

Jouw eigen workshop boeken?
Je kunt ook kiezen voor een eigen workshop met je vrienden, familie of collega’s op een tijdstip dat jullie uitkomt. Leuk als vrijgezellenuitje, familiedag of bedrijfsuitje!

Of ga zelf thuis aan de slag met een DIY pakket!
Geen tijd om een workshop van Deco Rata te volgen maar wil je wel lekker creatief bezig zijn? Dan zijn de DIY pakketten van Deco Rata een uitkomst! In deze Doe-Het-Zelf pakketten heb je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Tip: de DIY pakketten van Deco Rata zijn ook erg leuk als activiteit tijdens een (kinder)verjaardag, (familie)bijeenkomst of vrijgezellenfeestje!

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven