WORKSHOPS VOOR KINDEREN

Bij de kinderworkshops van Deco Rata ga je lekker creatief aan de slag. Kom knutselen, maak een kerststukje of verf je eigen T‑shirt. En dat allemaal op De Anna’s Hoeve, een echte boerderij! De workshops zijn ook te boeken als kinderfeestje.

Alle workshops voor kinderen

Open Kinderworkshops

Je kunt ook individueel meedoen aan een kinderworkshop tijdens de open workshops. Je mag dan kiezen uit alle kinderworkshops die worden aangeboden. Je betaalt de workshopprijs. Aanmelden kan door bij de workshop van jouw keuze te klikken op de knop ‘Aanvragen Reservering’ of een mail te sturen naar info@deco-rata.nl. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum door te geven!

Kinderworkshops 2023

DatumTijdOpmerkingen
Nog te plannen------

OVER DECO RATA

In het atelier van de sfeervolle boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout organiseer ik onder de naam Deco Rata sinds 2009 de leukste workshops en kinderfeestjes. Als creatieve duizendpoot vind ik namelijk niets leuker dan mooie dingen creëren en anderen te inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Van maandag t/m zaterdag kun je zowel overdag als ‘s avonds bij mij terecht om de meest uiteenlopende creatieve workshops te boeken met een groep vrienden, familie of collega’s. Leuk als vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje! Ook staan er open workshops op de agenda waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Verder kun je bij Deco Rata terecht om compleet verzorgde kinderfeestjes te vieren.

Ik hoop je snel te mogen begroeten tijdens een van mijn workshops of kinderfeestjes!

Renata van Leeuwen

WORKSHOPS VOOR KINDEREN OP DE BOERDERIJ

Creatieve kinderworkshops in de Haarlemmermeer
Bij Deco Rata kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar terecht voor allerlei creatieve kinderworkshops. Je kunt meedoen aan de geplande open workshops of kiezen om een workshop te reserveren als kinderfeestje op een tijdstip dat jou uitkomt. De workshops zijn inclusief alle materialen, limonade en wat lekkers.

Hier een greep uit de workshops die je bij Deco Rata kunt volgen:

  • Sieraden maken
  • Tie Dye t-shirt of gymtas verven
  • Mozaïek maken
  • Houten konijnen schilderen
  • Stenen popjes maken

Het complete aanbod van workshops die geschikt zijn voor kinderen vind je op deze pagina. Neem gerust contact op als de workshop die jij wilt volgen er niet tussen staat; wij kijken graag wat er mogelijk is om jouw wensen mogelijk te maken.

Creatief knutselen op een echte boerderij in Rijsenhout
De kinderworkshops worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Je kunt bij ons terecht met een klein groepje (vanaf 7 kinderen) maar ook voor een grotere groep draaien we onze hand niet om. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem want er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op een externe locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee.

Maandag t/m zaterdag
De workshops zijn te boeken op alle dagen behalve zondag. Je kunt zowel overdag als ‘s avonds terecht. 

Kosten
Per kind betaal je de prijs die vermeld staat bij de workshop. Als de workshop i.v.m. de grootte van de groep plaatsvindt in de boerderijzaal wordt er een kleine toeslag berekend.

Betaling
Wanneer de reservering is gemaakt volgt er een aanbetaling van 10 euro per kind. Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Als er binnen 10 dagen voor de workshop geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Pluspunten van Deco Rata

  • Meer dan 10 jaar ervaring in kinderworkshops
  • Persoonlijke aandacht
  • Volop eigen parkeergelegenheid

DIY pakketten voor kinderen
Liever thuis jouw eigen creatieve kinderworkshop organiseren? Kies dan voor een van de knutselpakketten voor kinderen. Alle pakketten zijn voorzien alle benodigdheden en een handige, uitgebreide handleiding zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Tip: ondanks dat de kinderen een knutselschort dragen, is het mogelijk dat hun kleding vies wordt. Dus laat de allermooiste kleertjes maar in de kast! 

CREATIEF IN DE HAARLEMMERMEER

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout
De workshops en kinderfeestjes worden georganiseerd op boerderij De Anna’s Hoeve in Rijsenhout. In het atelier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 deelnemers) worden ontvangen in de boerderijzaal. Kijk voor een impressie van de zaal op www.annashoeve-rijsenhout.nl.

CONTACT

Deco Rata
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout

info@deco-rata.nl
06-22683014

VOLG DECO RATA OP FACEBOOK

Winkelwagen
Scroll naar boven