Vrijgezellen, bedrijfs- of familie uitjes

Bedrijfsuitje:

Lekker even ongedwongen “creatief aan het werk”, dat kan hier op locatie of deco-rata komt naar uw bedrijf.

Workshops die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes:
Tekstborden, Dikke dames of a la Blond doeken schilderen, naam armbanden, boltaartjes van marsepein enz…

Het is mogelijk om meerdere workshops te kiezen, tenslotte hebben we niet allemaal dezelfde smaak! Kijk voor het complete workshop overzicht onder het kopje Workshops.

Voor grote groepen is het mogelijk om in de sfeervolle zaal van de Anna’s Hoeve een workshop te volgen. Wij kunnen er een complete middag of avond van maken. Het is mogelijk om een koud/warm buffet te nuttigen na de workshop.Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen.

De mogelijke dagen zijn maandag t/m zaterdag, tijden in overleg.

Vrijgezellenuitje / Familiedag:

Deco-rata kan een te gek feestje organiseren voor het feestvarken! Bij een vrijgezellenfeestje hoort natuurlijk een glas wijn, frisdrank, nootjes, stokbrood met smeersels en er wordt een bingo gespeeld met gekke cadeautjes. Natuurlijk mag je zelf cd’s meenemen waar de vrijgezel helemaal op los kan gaan.

Prijs: de workshopprijs + 7,50 euro. Het is mogelijk om meerdere workshops te kiezen, zodat niet iedereen hetzelfde hoeft te maken. Kijk voor het complete overzicht onder het kopje Workshops.

Een impressie van de ruimte in de Anna’s Hoeve, er is ruimte voor circa 60 knutselaars.

De Anna’s Hoeve leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, jubilea, thema-feestavonden, familie-avonden en recepties.

Voor meer informatie kijkt u op www.annashoeve-rijsenhout.nl