VRIJGEZELLEN, BEDRIJFS- OF FAMILIE UITJES

Bedrijfsuitje

Lekker even ongedwongen “creatief aan het werk”, dat kan hier op locatie of Deco-Rata komt naar uw bedrijf (vanaf 12 personen).

Workshops die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes: Tekstborden, Dikke dames of a la Blond doeken schilderen, Ibiza armbanden, boltaartjes van marsepein enz…Het is mogelijk om meerdere workshops te kiezen, tenslotte hebben we niet allemaal dezelfde smaak! Kijk voor het complete workshop overzicht onder het kopje Workshops.

Voor grote groepen is het mogelijk om in de sfeervolle zaal van de Anna’s Hoeve een workshop te volgen. Wij kunnen er een complete middag of avond van maken. Het is mogelijk om een koud/warm buffet te nuttigen na de workshop.Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen.

De mogelijke dagen zijn maandag t/m zaterdag, tijden in overleg. Wanneer de reservering is gemaakt volgt er een aanbetaling van 10,00 euro per persoon.Afzeggen kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Als er binnen 10 dagen voor de workshop geannuleerd wordt behouden wij de aanbetaling.

Vrijgezellenuitje / Familiedag

Deco-rata kan een te gek feestje organiseren voor het feestvarken! Bij een vrijgezellenfeestje hoort natuurlijk een glas wijn, frisdrank, nootjes, stokbrood met smeersels en er wordt een bingo gespeeld met gekke cadeautjes. Natuurlijk mag je zelf cd’s meenemen waar de vrijgezel helemaal op los kan gaan.

Prijs: de workshopprijs + 7,50 euro. Het is mogelijk om meerdere workshops te kiezen, zodat niet iedereen hetzelfde hoeft te maken. Kijk voor het complete overzicht onder het kopje Workshops.

Een impressie van de ruimte in de Anna’s Hoeve, er is ruimte voor circa 60 knutselaars. De Anna’s Hoeve leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, jubilea, thema-feestavonden, familie-avonden en recepties.

Voor meer informatie kijkt u op www.annashoeve-rijsenhout.nl

Winkelwagen
Scroll naar top