Kinderfeestjes & Workshops

Corona Update:

*Bij binnenkomst schudden wij geen handen maar geven een grote glimlach.

*Bij binnenkomst de handen desinfecteren

*Maximaal 2 ouders/begeleiders, afstand van 1,5 meter houden.

Wil je eens wat ander kinderfeestje? Vier dan je verjaardagsfeestje bij Deco-rata! Volop de ruimte op het erf van boerderij de Anna’s Hoeve, ideaal voor kinderfeestjes en kinderworkshops.

Wat kan er allemaal bij de kinderfeestjes?

Voor bijna alle feestjes die wij geven geldt de leeftijd vanaf 7 jaar. Dit is een bewuste keuze, omdat het voor de kleintjes vaak toch nog lastig is om hun aandacht er bij te houden. Maar daarom is er voor de allerkleinste een dierenmasker maken en spelen op het erf.

skelteren op een kinderfeestjeDe duur van een feestje is 2 uur. Als ze eerder dan die 2 uur klaar zijn wordt de tijd toch vol gemaakt met spelletjes of buiten spelen. Tijdens het feestje wordt er een korte pauze ingelast. De kinderen gaan dan buiten waar ze heerlijk even kunnen spelen op in de speeltuin, of op het erf met de swingstep, skelters, voetbalarena en een multi kids swing schommel. Maar natuurlijk mogen ze ook de beestjes wat eten geven (geit, mini varkens, cavia’s, konijnen en kippen

De feestjes zijn te boeken op alle dagen behalve zondag.
De tijden voor de kinderfeestjes gaan in overleg.

Gelieve wel op tijd te komen dit in verband met eventuele andere feestjes of afspraken. Minimaal aantal kinderen is 8. Wanneer je met minder kinderen bent zijn wij toch genoodzaakt om voor 8 kinderen af te rekenen. De leeftijd voor de feestjes is tot 13 jaar. Ben je een tiener, kijk dan bij de tienerfeestjes voor een leuk feestje. Tijdens de partijtjes krijgen ze limonade, snoep en chips. Er dient 1 begeleider bij te zijn.

Tip: ondanks dat ze een knutselschort dragen is het mogelijk dat hun kleding vies wordt. Dus laat de allermooiste kleertjes maar in de kast. Liever thuis knutselen of heb je minder geld te besteden? Kies dan voor een van de knutselpakketten van Deco-rata om thuis je eigen feestje te vieren.

Extra optie:

Er is ook de mogelijkheid om hier op de locatie te eten.

Broodjes knakworst  (2 broodjes per kind)

OF

Patat met frikandel of kroket

En natuurlijk schenken wij hier ranja bij.

Kosten 5,50 euro per kindje.

Betaling:

Wanneer er een reservering is gemaakt vragen wij om een aanbetaling van 50,00 euro. Dit bedrag wordt op de dag van het feestje in mindering gebracht. De aanbetaling dient binnen 1 week na de bevestiging betaald te zijn. In de bevestiging wordt het rekeningnummer genoemd.

Het restant wordt op de dag zelf contant betaald of vooraf overmaken is ook een optie. Let op er is geen pinapparaat aanwezig.