KINDERFEESTJES

Update Corona:
*Wij schudden geen handen maar geven bij binnenkomst een grote glimlach.
*De handen bij binnenkomst desinfecteren.
*Er wordt 2 meter afstand tussen de deelnemers gehouden.
*Bij klachten blijf je thuis.

WAT KAN ER ALLEMAAL BIJ DE KINDERFEESTJES?

Kom ook je kinderfeestje vieren op een unieke locatie, boerderij De Anna’s Hoeve te Rijsenhout! Wij geven al ruim 10 jaar kinderfeestjes.

De feestjes worden vanaf 4 jaar gegeven. Bij ieder item staat de adviesleeftijd genoemd.

De duur van een feestje is 2 uur. Als ze eerder dan die 2 uur klaar zijn wordt de tijd toch vol gemaakt met spelletjes of buiten spelen. Tijdens het feestje wordt er een korte pauze ingelast. De kinderen gaan dan buiten waar ze heerlijk even kunnen spelen op in de speeltuin, of op het erf met de swingstep, skelters, voetbalarena en een multi kids swing schommel. Maar natuurlijk mogen ze ook de beestjes wat eten geven (cavia’s, konijnen en kippen).

De feestjes zijn te boeken op alle dagen behalve zondag. De tijden voor de kinderfeestjes gaan in overleg. Dit kan direct uit school. Gelieve wel op tijd te komen dit in verband met eventuele andere feestjes of afspraken. Minimaal aantal kinderen is 7. Wanneer je met minder kinderen bent zijn wij toch genoodzaakt om voor 7 kinderen af te rekenen. De leeftijd voor de feestjes is tot 14 jaar. Tijdens de partijtjes krijgen ze een cakeje, limonade en chips. Er dient 1 begeleider bij te zijn.

Tip: ondanks dat ze een knutselschort dragen is het mogelijk dat hun kleding vies wordt. Dus laat de allermooiste kleertjes maar in de kast. Liever thuis knutselen of heb je minder geld te besteden? Kies dan voor een van de knutselpakketten van Deco-rata om thuis je eigen feestje te vieren.

Betaling:
Wanneer er een reservering is gemaakt vragen wij om een aanbetaling van 50,00 euro. Dit bedrag wordt op de dag van het feestje in mindering gebracht. De aanbetaling dient binnen 1 week na de bevestiging betaald te zijn. In de bevestiging wordt het rekeningnummer genoemd. Het restant wordt op de dag zelf contant betaald of via een Tikkie.

Winkelwagen
Scroll naar top