Welkom op de site van Deco-rata

Sinds januari 2009 heb ik, Renata van Leeuwen, de stap gezet om Deco-rata op te richten. Creatief bezig zijn is een grote hobby van mij, vandaar deze stap om het nog verder te ontwikkelen. De naam Deco-rata is een samenvoeging van mijn naam, Renata en decoreren. 

Mijn streven is om leuke, gezellige, betaalbare creatieve workshops voor volwassenen te geven. En bij Deco-rata worden de leukste kinderfeestjes van deze omgeving gegeven! 

Deco-rata:

leuke creatieve workshops en kinderfeestjes op een unieke locatie: aan het erf van boerderij de Anna’s hoeve aan de Aalsmeerderweg 755 in Rijsenhout. Er is volop gratis parkeergelegenheid en wij zijn goed te bereiken. Om u een idee te geven, Rijsenhout is vanaf Aalsmeer 10 minuten rijden, Hoofddorp 10 minuten en Amsterdam 20 minuten.

Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten in de tuin (10 bij 25 meter!) te knutselen, de tuin staat vol met mooie vaste planten en struiken. De kans is ook groot dat je dan bezoek krijgt van wat dieren (konijnen, geit, cavia’s, mini-varkens, hond en kippen) die hier op de boerderij rond lopen. Ideaal om hier je bedrijfsuitje, vrijgezellen-, familie- of vriendinnendag, kinderfeestje te houden.

In het atelier achter op het erf van de Anna’s Hoeve is plek voor minimaal 5 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 personen), worden ontvangen in de zaal van de sfeervolle boerderij de Anna’s Hoeve (voor een impressie kijk op www.annashoeve-rijsenhout.nl), dit is op hetzelfde terrein.

De workshops vinden plaats bij minimaal 5 personen. De workshops worden zowel op de dag als s’avonds gehouden. Mogelijke dagen zijn maandag t/m zondag. Voor de zondag geldt een toeslag van 10% op de workshopprijs.

De workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers.